Schrappen en snoeien en bijschaven is het grootste genot.
Bart Moeyaert

Voor wie?

De masterclasses van Dactylus bieden verdieping op speciale gebieden. Ben je op zoek naar extra kennis van een genre, een doelgroep, andere werkvormen? De masterclass is bestemd voor ervaren schrijfdocenten die zich snel in een afgebakend nieuw onderwerp willen verdiepen. Masterclasses worden gegeven door gastdocenten. Zij zijn gerenommeerde schrijvers en schrijfdocenten, experts op hun vakgebied die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Programma najaar / winter 2020-2021

We bieden voorlopig online masterclasses aan. Om te beginnen met de masterclass Instagrampoëzie van Kila van der Starre op 20 november.
Stuur je wensen en suggesties voor online masterclasses naar: margriet@dactylus.info.

Uitstel

De in het voorjaar uitgestelde masterclasses stellen we nog steeds uit tot fysieke bijeenkomsten weer mogelijk zijn. Zodra de nieuwe data bekend zijn, kun je weer opnieuw inschrijven. We houden je op de hoogte via deze site en de nieuwsbrief. Meld je daarvoor aan via de knop aan de rechterkant op deze pagina.

Masterclass Hobbels & Houvast – creatief schrijven in het basisonderwijs: zaterdag 28 maart 2020
Masterclass Dialogen – Over spreken, laten spreken en stil zijn: Peet van Duijnhoven – vrijdag 17 april 2020
Masterclass Altijd twee petten op – over het evenwicht tussen doceren en schrijven: Dorothée Albers – vrijdag 5 juni 2020

Een terugblik op alle eerdere masterclasses vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van onze trainingen voor schrijfdocenten! (op elke sitepagina, rechts >>)

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. KvK 27 37 49 44 | BTW-nummer NL 097 362 712 B02