Schrappen en snoeien en bijschaven is het grootste genot.
Bart Moeyaert

Voor wie?

De masterclasses van Dactylus bieden verdieping op speciale gebieden. Ben je op zoek naar extra kennis van een genre, een doelgroep, andere werkvormen? De masterclass is bestemd voor ervaren schrijfdocenten die zich snel in een afgebakend nieuw onderwerp willen verdiepen. Masterclasses worden gegeven door gastdocenten. Zij zijn gerenommeerde schrijvers en schrijfdocenten, experts op hun vakgebied die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Programma

Vrijdag 24 mei 2019 – Masterclass Vreemder dan fictie – Joris van Casteren, auteur van Moeders lichaam en Het been in de IJssel.

Vrijdag 28 juni 2019 – Masterclass De eerste keer – Annegreet van Bergen, auteur van Gouden Jaren en Het goede leven.

Vrijdag 27 september 2019 – opening Dactylusjaar met de masterclass Schrijven? Jij? Wat denk je wel! van Annet Schaap, auteur van Lampje

Afgelopen seizoen hebben we o.a. masterclasses gehad van Ingmar Heytze, Henk Blanken, Kila van der Starre, Sieneke de Rooij, José Franssen, Hans en Monique Hagen, Lidewijde Paris en Ted van Lieshout. Een terugblik van alle masterclasses vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van onze trainingen voor schrijfdocenten! (op elke sitepagina, rechts >>)

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. KvK 27 37 49 44 | BTW-nummer NL 097 362 712 B02