Schrappen en snoeien en bijschaven is het grootste genot.
Bart Moeyaert

Voor wie?

De masterclasses van Dactylus bieden verdieping op speciale gebieden. Ben je op zoek naar extra kennis van een genre, een doelgroep, andere werkvormen? De masterclass is bestemd voor ervaren schrijfdocenten die zich snel in een afgebakend nieuw onderwerp willen verdiepen. Masterclasses worden gegeven door gastdocenten. Zij zijn gerenommeerde schrijvers en schrijfdocenten, experts op hun vakgebied die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Programma

Het studiejaar 2019-2020 is op 27 september geopend met twee masterclasses van Maaike van Steenis en Annet Schaap. Daarna waren er masterclasses dagboekschrijven van José Franssen en Art Journal van Margriet van Bebber & Hanneke Lameijer. Een terugblik op alle masterclasses vind je hier.

Voorjaar 2020

Alle masterclasses en cursussen zijn uitgesteld tot na de zomer. Onze locatie Het Eemhuis in Amersfoort is i.v.m. Corona voorlopig gesloten t/m 31 maart en het is nog onbekend wat er daarna gaat gebeuren.

Wie al heeft ingeschreven en betaald, krijgt de bijdrage teruggestort. Zodra de nieuwe data bekend zijn, kun je weer opnieuw inschrijven. We houden je op de hoogte via deze site en de nieuwsbrief. Meld je daarvoor aan via de knop aan de rechterkant op deze pagina.

Masterclass Hobbels & Houvast – creatief schrijven in het basisonderwijs: zaterdag 28 maart 2020

Masterclass Dialogen – Over spreken, laten spreken en stil zijn: Peet van Duijnhoven – vrijdag 17 april 2020

Masterclass Altijd twee petten op – over het evenwicht tussen doceren en schrijven: Dorothée Albers – vrijdag 5 juni 2020

Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van onze trainingen voor schrijfdocenten! (op elke sitepagina, rechts >>)

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. KvK 27 37 49 44 | BTW-nummer NL 097 362 712 B02