Contact

Mail  info@dactylus.info Telefoon  +31 (0)6 43 05 52 53
Correspondentie-adres Tiendweg 27, 6823GM Arnhem
De meeste activiteiten van Dactylus vinden centraal in het land plaats: in het Eemhuis in Amersfoort. Dactylus is flexibel en mobiel; in overleg kan de academie op elke andere plaats in Nederland gastlessen en masterclasses verzorgen.
NB: de url van onze site en mailadressen eindigen op .info. Verwar ze niet met www.dactylus.nl: dat is het tekstservicebureau van Ineke van Rossum.

Locaties

Correspondentie-adres: Tiendweg 27, 6823 GM Arnhem

Dactylus Basisopleiding Docent Creatief Schrijven Eemhuis AmersfoortBasisopleiding Docent Creatief Schrijven:
Eemhuis, Eemplein 75, 3812 AA Amersfoort.
Het Eemhuis is het inspirerende gebouw waarin Scholen in de Kunst, Bibliotheken Eemland, Archief Eemland en Kunsthal KAdE zijn ondergebracht. Het ligt op loopafstand van station Amersfoort centraal.

De meeste cursussen en masterclasses vinden plaats in het Eemhuis in Amersfoort, soms op een ander adres. De informatie staat bij elke activiteit vermeld.

Zakelijk

Bankrekening Triodos Bank NL21 TRIO 0197 8511 42
KvK 84050632 | btw-id-nummer NL 0039 07767 B42


Feedback

Heb je belangrijke opmerkingen? Mail ons dan via info@dactylus.info, want we stellen feedback op prijs. Wij nemen elk commentaar serieus: laat het ons weten als je vindt dat wij zaken kunnen verbeteren. Dank je wel!

Colofon

Citaten zijn afkomstig uit de testimonials van schrijfdocenten en uit de volgende bronnen:

  • Tijdschrift Verzin, jaargang 4 nr. 4 (oktober 2009); uitgave Creatief Schrijven België (Bart Moeyaert)
  • Jan Brokken, De wil en de weg; uitgeverij Augustus 2006 (Jan Brokken)
  • Han Ceelen en Jeroen van Bergeijk, Meer dan de feiten; uitgeverij Atlas 2007 (Joris Luyendijk)
  • Emmy van Dantzig, Ik wil schrijver worden; uitgeverij Conserve 2005 (Adriaan van Dis, Arie Storm)
  • Renate Dorrestein, Het geheim van de schrijver; uitgeverij Contact 2000 (Renate Dorrestein)
  • Peet van Duijnhoven, Jos van Hest, Machtelt van Thiel, Leren Schrijven Leren; uitgeverij Bekadidact 1993 (Jos van Hest)
  • Drs. P, Versvormen, Leesbaar handboek; uitgeverij De Stiel 2000 (Drs. P)
  • Cor Vos, IJsberen en zitvlees; uitgeverij L.J. Veen 2004 (Abdelkader Benali)

Ontwerp site: Pixelstyle Webdiensten; Dries Arnolds
Dries Arnolds is webdeveloper en bouwer van websites en webapplicaties en heeft bijna 25 jaar ervaring. Zijn specialisatie is het bouwen van sites met beheersystemen als WordPress en Drupal. Hij houdt van het zoeken (en vinden) van creatieve oplossingen voor complexe wensen. www.pixelstyle.nl

Fotografie kunst: Anne Reitsma; Anne Reitsma
Anne Reitsma is professioneel fotografe vanaf 2009. Ze maakt zowel vrij werk als werk in opdracht, voor particulieren, professionals en bedrijven. Haar portretten wijken af van de gebaande paden; Anne houdt van ongebruikelijke invalshoeken, ook in haar abstracte werk. Op aanvraag produceert ze thematische reportages of fotocollecties. Heeft u speciale fotowensen? Anne werkt in diverse genres en voor heel verschillende doelen. www.annereitsma.nl 

Ontwerp logo: Pieter Kiewiet de Jonge
Pieter Kiewiet de Jonge is opgeleid als classicus en beeldend kunstenaar. Thuis in beeldtaal, perceptie en conceptueel denken heeft hij sinds 2005 met ZO Producties een bijzondere reeks projecten gerealiseerd. Zijn portfolio omvat documentaire, installatie, webdesign, muziek- en geluidproductie, grafisch design en tekst. De constante is heldere visie. Vormgevingsbureau ZO Producties heeft sinds 2005 met een reeks gerenommeerde opdrachtgevers gewerkt: de Rijksoverheid, toonaangevende musea, ondernemingen, universiteiten en individuele kunstenaars.

© 2014-2023 Teksten: Dactylus| academie voor schrijfdocenten