Goed schrijfonderwijs begint bij docenten die zichzelf en hun vak serieus nemen. Ester Naomi Perquin

Voortraject Basisopleiding 2022
Je hebt je aangemeld of belangstelling getoond voor de Basisopleiding Docent Creatief Schrijven 2022. Hoe kun je de periode in aanloop naar de opleiding nuttig en efficiënt besteden?
Maanden wachten betekent niet maanden stilzitten. In de aanloopperiode kun je zelf veel doen om je voor te bereiden op het studiejaar dat je wilt aangaan. Vanuit Dactylus ondersteunen wij je met een paar gerichte acties om het jaar zinvol te vullen. Daarvoor bieden we je dit voortraject aan.

Wat biedt het voortraject?
Individueel adviesgesprek
Dit is een gesprek van een uur met hoofddocent Sieneke de Rooij. Tijdens het gesprek inventariseren we je sterke kanten en stellen we vragen over wat je als aankomend schrijfdocent verder wilt ontwikkelen, afhankelijk van de kennis en ervaring die je al in huis hebt.

Advies op maat
Je ontvangt een advies op maat over de stappen die je kunt nemen: bijvoorbeeld het ontwikkelen van je eigen schrijverschap in andere genres dan je al beoefent, schrijfcursussen volgen, lezen over schrijven en lesgeven in schrijven, of een kijkstage volgen bij een schrijfdocent. Je ontvangt een leeslijst met vakliteratuur over schrijven en lesgeven in schrijven.

Kosten
Voor het Voortraject brengen we € 195 in rekening. Ga je de opleiding daadwerkelijk doen, dan brengen we €100 in mindering op de opleidingskosten.

Wil je het voortraject meemaken? Van harte welkom – meld je hier aan: info@dactylus.info. Zodra we je mail binnen hebben, maken we een afspraak voor het gesprek. Dit gesprek vindt plaats in Amsterdam.