Een masterclass over de opbouw van een cursus korte verhalen schrijven

Vrijdag 8 maart 2024 van 14.00 tot 17.00 uur

Hoe bouw je een cursus korte verhalen schrijven op? Thomas Verbogt gaf zelf zo’n cursus al heel vaak  en hij beantwoordt de vraag hoe je dat aanpakt. Hij legt uit hoe je dat inspirerend en stimulerend doet, met welke voorbeelden en welke mogelijkheden. En vooral: met welke opdrachten.
Tijdens de masterclass geeft hij een paar van die opdrachten en licht hij ze toe.

Praktische informatie masterclass

  • Docent: Thomas Verbogt
  • Voor wie: schrijfdocenten die in hun lespraktijk een cursus korte verhalen schrijven geven of willen starten
  • Datum en tijd: Vrijdag 8 maart 2024 van 14.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Het Eemhuis, Eemplein 75, 3812 EA Amersfoort. Op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Parkeergarage Eemplein.
  • Prijs: € 97 incl. btw (€ 80,17 excl. btw)
    Werk je in de creatieve sector, als werknemer of freelancer, dan kun je een financiële bijdrage aanvragen bij het fonds Werktuig PPO voor professionele ontwikkeling, ook voor de cursussen en masterclasses van Dactylus. Het fonds financiert 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van €2.000 per jaar.  

Over Thomas Verbogt

Thomas Verbogt is schrijver van romans, korte verhalen en toneelstukken. Hij is dagelijks columnist van De Gelderlander, de krant van zijn geboortestreek, en hij is als docent verbonden aan de toneelscholen van Amsterdam en Maastricht. Zijn laatste roman verscheen in november 2022: Maak het mooi.
Foto © Quintalle Nix

 

Deze masterclass kan veilig en snel direct afgerekend worden met iDeal. Na betaling bij je bank word je teruggestuurd naar deze site en is je aanmelding definitief. Heb je geen Nederlandse bankrekening, neem dan eerst contact op.