Dactylus presenteert: Frans van der ReepDactylus Frans van der Reep

Wie wil glimmen, moet poetsen!

Een actieve en inspirerende lezing voor kunstdocenten, docenten creatief schrijven, schrijvers én andere kunstenaars die met groepen werken op de conferentie Kunst van Veranderen van het LKCA.

Kunstdocenten verliezen de context van hun werk. Veelal hoorden ze bij kunstencentra, nu zijn ze zelfstandig ondernemers. Met jouw vak de wijde wereld in: wat werkt het best? Voor schrijfdocenten, schrijvers die met groepen werken en… alle andere kunstdocenten.

Dactylus Frans van der ReepFrans van der Reep, denker en spreker over de invloed van internet, zakendoen en veranderen, heeft als persoonlijk motto ‘van machtstrijd naar strijdmacht’. Hij spreekt op verschillende Europese podia en is wel getypeerd als vrijdenker die intrigerende dwarsverbanden legt. Daarnaast is hij uitvoerend kunstenaar (pianist). Frans was meer dan 20 jaar bestuurder in de zorg. Hij is bestuurder bij het World Music and Dance Center (WMDC, een initiatief van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten in samenwerking met Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam). Ook was hij actief in de concertorganisatie. Frans van der Reep kent de cultuursector van binnenuit.

Hoe houden wij als docenten ons verdienvermogen op peil? Frans introduceert de ‘business logica’. Wie niet gezien is, is weg, stelt Frans. Hij zal ons meenemen langs reputatie en ‘branding’. Hij zal ons inspireren en tot directe actie aanzetten. Hoe kunnen we een besluit over onze eigen waarde nemen en voelen?

Doel van de ochtend: een groep losse zzp’ers voelt zich weer een beroepsgroep en grijpt kansen om zich professioneel te presenteren.

www.fransvanderreep.com | www.akoesticum.org | LKCA.nl