Vanuit commercieel schrijven is Nancy zich de laatste jaren meer en meer richting creatief schrijven gaan bewegen. Op een manuscript voor een roman volgden (zeer) korte verhalen, waarvan er twee gepubliceerd werden. De laatste jaren is ze veelvuldig op de poëzieroute, inclusief podia, te vinden. Voeg daar haar achtergrond als HBO-docent en ervaring met improvisatietheater aan toe en je hebt een mooie mix om ieders (verborgen) creativiteit aan te spreken. Zo kan Nancy je inspireren om je eigen stem als schrijver te ontdekken en het genot in taal te (her)vinden.

Ze gaat dit najaar voortvarend van start, met een cursus creatief schrijven bij het gemeenschapshuis in Megen, een pilot voor basisscholen bij een cultureel centrum in Oss en een poëzieworkshop bij de bibliotheek in Den Bosch. Bovendien is haar lokroep, dat ze haar vleugels graag verder uitslaat, reeds vele kilometers verder opgepikt bij een centrum voor de kunsten in Delft.

Wil je hier meer informatie over? Nancy Krijnen | LinkedIn Of mail naar  nancykrijnen@hotmail.com

Ook docent creatief schrijven worden? Meld je aan voor de basisopleiding van Dactylus die in september 2024 start. Nog enkele plaatsen!