Schrijfdocent worden is echt iets voor jou. Dat weet iedereen. Alleen jijzelf twijfelt nog. Je zou eigenlijk best weleens een proefles uit de opleiding mee willen maken. Even snuffelen en voelen hoe het er in de opleiding aan toe gaat.

Nou, dat komt mooi uit. Op zaterdag 22 juni organiseren we in Amersfoort een open proefles voor de opleiding Docent Creatief Schrijven. Kom kennismaken met opleiders en oud-studenten en doe mee met een schrijf- en een lesopdracht.

De achtste docentenopleiding van Dactylus – academie voor schrijfdocenten start in september 2024. Lees hier alle informatie over onze opleiding Docent Creatief Schrijven

Direct inschrijven

Praktische informatie Proefles opleiding docent creatief schrijven

  • Docent: Peet van Duijnhoven en Valesca van Diejen
  • Voor wie: Iedereen die schrijfdocent wil worden
  • Datum en tijd: Zaterdag 22 juni 2024 van 14.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Het Eemhuis, Eemplein 75, 3812 EA Amersfoort. Op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Parkeergarage Eemplein.
  • Prijs: € 30 incl. btw (€ 24,79 excl. btw) Als je je inschrijft voor de opleiding Docent Creatief Schrijven krijg je het inschrijfgeld voor de proefles als korting terug.
    Werk je in de creatieve sector, als werknemer of freelancer? Vraag dan een financiële bijdrage bij het fonds Werktuig PPO voor professionele ontwikkeling. Ook mogelijk voor de opleiding en masterclasses van Dactylus. Het fonds financiert 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van € 2.000 per jaar.  

 

Schrijven combineren met lesgeven? Schrijfdocent: een vak apart!

 

Deze masterclass kan veilig en snel direct afgerekend worden met iDeal of met Bancontact. Na betaling bij je bank word je teruggestuurd naar deze site en is je aanmelding definitief. Lukt het betalen niet, neem dan eerst contact op.

Inschrijven