Pak je agenda en slijp je pen: je kunt je weer opgeven voor masterclasses in het Eemhuis in Amersfoort en je daar laten inspireren door schrijvers, docenten en mede-cursisten. We hebben voor het komende seizoen een gevarieerd aanbod samengesteld met nieuw aanbod en een nieuwe kans voor twee masterclasses die vorig jaar vanwege de coronamaatregelen niet konden doorgaan.

Hanneke Lameijer en Margriet van Bebber verzorgen een masterclass over Japanse dichtkunst & moderne kalligrafie; Ernest van der Kwast (Mama Tandoori) leert ons portretten schilderen in woorden; Mariet Lems, Alied van der Meer en Heleen Bosma verzorgen een masterclass over creatief schrijven in het basisonderwijs en Peet van Duijnhoven leert ons alles over het schrijven van dialogen.

Geef je snel op, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We blijven ook online lessen aanbieden. Margriet van Bebber geeft een online Poëzie Special over vaste versvormen. Zo kun je op diverse manieren je didactische en schrijfvaardigheden verbeteren. Dactylus biedt laagdrempelige en betaalbare mogelijkheden voor bijscholing, zodat je bijblijft in je vak en je leerlingen, cursisten en studenten het allerbeste kunt bieden.