Ik breng geen verslag uit van een parlementszitting. Ik vertel een verhaal bij het kampvuur. Joris Luyendijk

Cursus creatief schrijven DactylusVoor wie?

De cursussen van Dactylus bieden verdieping en verbreding. Ze zijn bestemd voor ervaren schrijfdocenten. Wil je je verder specialiseren, zoek je nieuw elan in je werk of wil je je kennis actualiseren? Een cursus is een goede aanvulling op je vakmanschap.
In de cursussen werk je aan inhoudelijke deskundigheidsbevordering, specialisering in doelgroepen en genres, en zakelijke professionalisering. De docenten zijn gerenommeerde specialisten.

Programma voorjaar 2020

Alle masterclasses en cursussen zijn uitgesteld tot na de zomer. Onze locatie Het Eemhuis in Amersfoort is i.v.m. Corona voorlopig gesloten t/m 31 maart en het is nog onbekend wat er daarna gaat gebeuren.

Wie al heeft ingeschreven en betaald, krijgt de bijdrage teruggestort. Zodra de nieuwe data bekend zijn, kun je weer opnieuw inschrijven. We houden je op de hoogte via deze site en de nieuwsbrief. Meld je daarvoor aan via de knop aan de rechterkant op deze pagina.

Cursus Schrijven op locatie 1: De Schrijfreis

Margriet van Bebber – zaterdag 8 feb en 7 mrt 2020

Cursus Schrijven op locatie 2: De Schrijfwandeling

Margriet van Bebber – zaterdag 15 feb en 14 mrt 2020

Cursus De Didactiek van Dichten

Margriet van Bebber – zaterdag 18 apr, 16 mei, 13 jun 2020

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van onze trainingen voor docenten creatief schrijven! (op elke sitepagina, rechts –>)

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. KvK 27 37 49 44 | BTW-nummer NL 097 362 712 B02